Best Blogger Tips

Handphone review : Handphone Concept yang luar biasa !!! (part II)

Salam readers semua, dah lama sangat tak update blog sebab sebuk sangat. Hari nie saya nak sambung entri minggu lepas yang bertajuk 'Handphone Concept yang luar biasa !!!'....Pada yang tak tahu, entri ada 3 part. Ini part 2.

1. Dial
Gelang nie sebenarnya handphone. Handphone nie juga sebenarnya gelang. Hahaha. Dengan adanya model nie, tak payah beli dah gelang emas, pakai handphone je dah smart. Tapi jangan la korang hayun tangan tu kuat-kuat, karang calar pulak handphone tu. Agak-agak boleh main game tak kat model nie?,,hmm.

Dial

2. Nokia Morph
Model nie menggunakan teknologi nano yang membolehkan ia membentuk mengikut kehendak pengguna. Model nie menggunakan skrin transparent.

Nokia Morph

3. Natural Year Phone
Model nie lagi dahsyat. Lepas dua tahun korang pakai, dia akan mereput. Dengan berbekalkan daun-daun sebagai body, model nie kompem murah. So, kalo model terjatuh kat hutan, memang susah nak jumpa la. Silap-silap orang buat bakar untuk fire camp. Hahaha.

Natural Year Phone

4. Pebble
Model rekaan Fujitsu nie bertemakan kaca. Model  nie cantik tapi tak tahu la berat ke tidak. Sekali tengok macam sabun, dua kali tengok macam tempat habu rokok. Hahaha.

Pebble

5. Mobile Script
Hanphone nie nampak macam biasa je tapi sebenarnya tersimpan screen bersaiz 13x 28 cm di dalamnya. Kelemahan dia adalah saiz dia sendiri. Dengan panjang 13cm, mudah ke dibawa ke mana-mana? Model nie memang smart, stylish and menarik tetapi pengguna model nie kena tanggung dua risiko bila nak jawab call. Sama ada orang kagum dengan kecanggihan atau orang gelak kerana saiznya. Hahaha.

Mobile Script

Haaaa,, menarik kan? tapi jangan berangan la nak pakai handphone nie dalam masa terdekat. Entah bila nak keluar design nie. Apa-apa pun aku nak ucapkan thank you very much to all my follower yang sudi ikut blog nie. Hope korang dapat share any information yang berguna dengan K.A.B,,,,(^^,)

4 pendapat:

Encik Psychopath said... Best Blogger Tips

style juga. tp handphone canggih2 nak pg mana ? buat call dan sms juga.

miss shark said... Best Blogger Tips

wahhh.. agak2 dah ade jual tak kat malaysia nihh :)

Mohd Ridhuan said... Best Blogger Tips

natural year phone...
smart la...
tapi mereput pulak....
hehehhehe

Qi Ya said... Best Blogger Tips

saye ade jual handphone nieeee....hanphone mainan adik saye....hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...