Best Blogger Tips

Akhirnya dapat juga !!!!

Salam readers,,,,baru lepas tengok movie Hikayat Merong Mahawangsa. Boleh tahan la cerita tu. Balik wayang je, aku terus buka laptop. PAAAPP!! Terkejut+gembira aku. Hari nie aku gembira sangat-sangat sebab apa yang aku tunggu selama nie dah pun dapat,,haha

"Khai, apa yang kau seronok sangat nie?"

Nak tahu kenapa aku seronok? Seronok la sebab first time dapat Buffered Earning !!! Setelah hampir sebulan aku tunggu, dapat juga akhirnya.


"Alamak kau nie, baru ada seringgit dah kecoh, blogger lain sampai 7-8 Campaign ngan Buffered Earning lepak je?.."

Hahaha. Bukan aku nak kecoh, tapi memang seronok. Siapa nak bagi duit free? Betul tak? Nie semua atas kerjasama para-para bloggers and viewers yang banyak tolong aku naikkan traffik. Thanks you all. Thank Nuffnang.



p/s : dalam progress membuat award banner untuk followers ku,,,(^^,)

9 pendapat:

nub said... Best Blogger Tips

waaah.. cayalah oo.

Qi Ya said... Best Blogger Tips

tahniah~

::p0t pEt iLa:: said... Best Blogger Tips

hihi

SyafiqRidhwan said... Best Blogger Tips

tu bukan buffered earning. tu campaign. Be lain. =,=' haha

SyafiqRidhwan said... Best Blogger Tips

haha. dah boleh belanje restoran tok janggut dah. :D

budingyun said... Best Blogger Tips

huh..gua tak tau bila lagi..

eykn said... Best Blogger Tips

khai,leh la ajar i wat nuffnug ni..dah try manyak kali,x reti,,,haha

Khai Rul said... Best Blogger Tips

Syafiq : tapi dia under buffered earning

Budingyun : nnti dapat la tu..(^^,)

eykn : ajar? tak ada apa yg nak diajar,,just naikkan traffik jer,,(^^,)

i am S!L4H.. said... Best Blogger Tips

btol lah. sape nk bg duit free2 je kan.
kihkih
sambil menyelam, minum la sampai kembung.
errkkk~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...