Best Blogger Tips

Vlog cara baru blogger

Salam semua,,,thanks kepada blogger-bloogger yang menyokong blog nie,,,tanpa korang siapalah aku,,huhu,,,baru-baru nie kecoh dengan Vlog,,,even Oh! Media pun post pasal Vlog,,,,cakap tentang Vlog ni, siapa yang tak tahu apa tu Vlog??,,,Vlog nie adalah berblogging dengan menggunakan video,,,Kenal inianwarhadi?..matluthfi90 kenal??,,,mereka nie antara Vlogger(ada ke Vlogger??,,,entah,,haha)  yang tip top,,,even Lisa Surihani pun wat Vlog tahu tak...

Memang best kalau dapat buat Vlog nie,,Cari satu isu kemudian luahkan dengan cara sendiri,,,tapi kalau tak stail or tak jadi,,,,memang kena booo jer,,haha,,aku tak terfikir pon nak buat Vlog nie sebab tak ada masa(padahal tak reti,,,haha) dan tak pandai nak berlakon kat depan kamera tu...huhu


Jadi siapa-siapa yang pandai buat Vlog nie memang satu advantage or bonus la bagi dia sebab orang senang nak kenal dan senang jadi famous,,tak payah ada gaya penulisan pun,,,tapi kena ada gaya lakonan r,,Mungkin 5 or 6 tahun lagi pengaruh Vlog akan meningkat,,,apa-apa pun, as long as kita kreatif, buat apa pun akan menjadi kan?,,,Nak tengok contoh Vlog??...tekan jer link kat bwah nie,,,(^^,)

Inianwarhadi....disini
Matluthfi90...disini

3 pendapat:

syima_chokie's said... Best Blogger Tips

ni semua penangan anuar hadi ni..haha..

Maria James said... Best Blogger Tips

malu la.. hahahah
i prefer writing. nanti leh gak wat vlog... hahaha

Khai Rul said... Best Blogger Tips

syima : btul2..anuar hadi la punca aku buat entri ni,,huhu

maria : kalau pandai Vlog, just keep going,,huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...