Best Blogger Tips

Malaysia dah tak macam dulu !!!

Salam readers semua....entri malam nie nak sembang pasal negara kita, Malaysia... Malaysia dah tak macam dulu??

"ko cakap apa nie khai?..part mana yang dah berubah?"

Betuuulll,,,Malaysia dah tak macam dulu,,,dah berubah sangat-sangat,,,part mana?,,part bola sepak la,,,,huhu..tadi baru je lepas tengok Malaysia lawan Pakistan,,,memang mengecewakan...

"kenapa kecewa pula?..bukan Malaysia menang ke?"

Sabar-sabar...aku tak habis cakap lagi..bukan corak permainan Malaysia yang mengecewakan,,tapi nasib Malaysia yang tak bagus,,,sepatutnya Malaysia dah boleh menang 7 atau 8-0....hahaha. Memang rugi siapa yang tak tengok Malaysia lawan Pakistan tadi. Kalau nak dibandingkan permainan Malaysia dengan Barcelona malam tadi,,nak tahu apa yang berbeza??...L....U.....C....K....LUCK!!,,LUCK!!.. First time aku tengok Malaysia main sebegitu hebat,,,sob,,sob,,(T_T),,,terharu!! Sebab tu la aku kata Malaysia dah tak macam dulu,,,pasukan bola sepak Malaysia sangat hebat,,,Aku bangga,,,



Kalau dulu,,tengok Malaysia lawan lima minit, dah tukar siaran. Sekarang, nak tengok dua kali,,memang tak bosan. Penyokong Malaysia pun dah ramai. Tadi pergi survey kejap restaurant lain. Semua tunjuk game Malaysia lawan Pakistan. Pelanggan tak payah cakap la, memang ramai. Semua dengan baju jersey Malaysia. Semangat ni lah yang kita harapkan. Kita tunggu perlawanan kedua di Pakistan pula,,,hope pasukan Malaysia dapat keep the momentum. Apa? ada yang terlepas match tadi??...untuk pengetahuan semua, Malaysia menang 2-0 ke atas Pakistan. Nak highlight gol pula??,,hmm,,,ada kat bawah tu, dah korang nak sangat, aku bagi la. Siap ada highlight masa goalkeper Malaysia kena sepak dengan pemain Pakistan. Nasib baik keper tak injured,,,fiuuhh,,,Ok lah,,salam semua,,,(^^,)

1st gol oleh Wan Zaharulnizam,,,disini..
2nd gol oleh Mohd Irfan Fazail ,,,disini..
Khairul Fahmi kena sepak,,,,disini..

credit to Qayyim Miswan for the highlight...

9 pendapat:

nadeyra said... Best Blogger Tips

COngrates malaysia . Tapi kesian kat khairul Fahmi tadi, huhu~

Khai Rul said... Best Blogger Tips

tu la,,,nseb baik pmain pakistan dapat kad merah,,huhu,,(^^,)

Qayyim Miswan said... Best Blogger Tips

boleh tgok highlight gol yg lbh lawa di sini (http://www.youtube.com/user/EPLsoker)

Khai Rul said... Best Blogger Tips

thanks Qayyim,,terbaik la link yg ko bagi tu,,(^^,)

Sharinginfoz said... Best Blogger Tips

sepatutnya dapat banyak gol lagi and tak begitu selesa bekal 2 gol tapi overall tahniah malaysia

paan sabri said... Best Blogger Tips

yup2.. kesain giler kt khairul fahmi..

NURUL NADIAH MAMAT said... Best Blogger Tips

baru namanya harimau malaya...hee....

Khai Rul said... Best Blogger Tips

shringinfoz : tu la,,patut dah menang besar.
paan : teruk kot,,,haha
nadiah : idup harimau malaya,,haha

NURUL NADIAH MAMAT said... Best Blogger Tips

hidup2....ekeke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...