Best Blogger Tips

Cara-cara nak 'select all' dalam facebook !!! (for google user only)

Salam readers-readers semua...lama dah tak update blog,,sibuk sangat-sangat,,,ok,,entri hari nak tunjuk sikit macam mana nak select all friend kita semasa nak suggest to friend, send message,  atau nak invite ke sesuatu event,,,,Senang je,,,korang kena la install extension dia iaitu 'Facebook Invite All'...memang sangat mudah kalau ada extension nie,,,kat bawah nie aku tunjuk image bagi google yang x ada Facebook invite all...



So, bila korang dah install je extension untuk google nie,,,akan ada perkataan 'toogle all',,just tekan je perkataan tu, dia akan select all semua friend korang,,,



Nampak kan?,,senang je sebenarnya,,,Apa? Mana nak download?,,,tkan la link kat bawah nie,,,korang mesti malas punya nak search kat google tu,,haha,,apa-apa pun,,kita dah pun sharing information yang mungkin few person tak tahu,,,So?,,tunggu apa lagi? download la,,(^^,)

Download Google extension, 'Facebook Invite All'....disini

3 pendapat:

nadeyra said... Best Blogger Tips

Wahh~ Thanx sebab membantu !
Lepas ni senang keje eden :)

A'IM said... Best Blogger Tips

bukan dah sedia ada ker?

Khai Rul said... Best Blogger Tips

A'im : dulu ade,,lpas fb tkar mcm2..dah x de da select all...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...