Best Blogger Tips

Hanphone review : Xperia PLAY

Salam semua,, hari nie aku nak buat review khas berkenaan handphone,,,pernah dengar nama handphone nie?Xperia PLAY...Sebenarnya aku tak suka sangat handphone jenama Sony Ericsson (sorry tu all Sony users) tapi model kali nie merupakan model Sony Ericsson pertama yang membuatkan aku teruja,,(^^,),,,


Macam mana?,,teruja tak,,huhu

Xperia PLAY, model android pertama yang digabungkan dengan fungsi Playstation,,,handphone nie smart la untuk gamer-gamer di luar tu sebab fungsi dia dah macam PSP, tambahan pula boleh call dan mesej,,,memang jadi rebutan la walaupun kamera dia cuma 5 megapixel je,,,dengan saiz skrin 480 x 584 pixels, LED flash, wi-fi, and much more, handphone touchscreen nie memang berbaloi...


Tapi satu je kelemahan besar yang aku memang-memang tak minat,,,,TOUCHSCREEN !!!,,,bila dah beli handphone touchscreen, memang kena jaga betul-betul,,kalo pecah, menangis tak berlagu laa,,lagi satu, handphone touchscreen memang susah nak guna,,,lagi-lagi bila ada LAGGING,,,masa tu nak call tak boleh,,nak mesej tak boleh,,nak main game pun tak boleh,,,boleh buang je handphone tu,,,tapi harga beribu,,,apa-apa pun aku nak try jugak hanset nie (nak men game je sebenarnya,,huhu),,,,,So, all I need is wait for the launching in Malaysia,,,,,(^^,)

3 pendapat:

IeDa_IsHiDa88 said... Best Blogger Tips

canggihnye.. bla la ida bleh dpt ek..hehehe..

azreeyah awg azli said... Best Blogger Tips

sy pengguna sony ericsson tegar...
haha...
x kisah pun ape orang nak kata pasal sony...
betul ke fon ni macam psp?
da lama teringin nak beli psp..
baik beli fon ni kan,all in 1...

DonutCoklat said... Best Blogger Tips

model dia ni mcm psp go..psp go dah la xbest..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...