Best Blogger Tips

Pentingnya Advanced System Care !!!

Salam readers,,,,entri kali nie aku nak cerita sikit salah satu cara nak pastikan pc atau laptop anda dalam keadaan yang optimum, maksudnya tak ada lagging dan tak slow walaupun sudah lama pakai,,,mudahnya nak jaga pc nie sebab kita tak perlu belai dia, tak perlu bagi makan, tak perlu nak mandikan dan tak payah hantar klinik untuk medical check,,,just install software nie je,,,Advanced System Care (AVC),,,




Apa yang stail sangat dengan AVC nie??...Kenapa pilih software nie, kan banyak lagi software lain?,,Ok, AVC sebenarnya sangat mudah nak guna,,sebab dia mesra pengguna,,,Selain itu, bila kita run je AVC nie, dia akan scan virus, cookies, history,,,lepas tu dia akan clearkan semua benda-benda tu,,,bukan tu je,,registery fix pon dia buat,,,AVC nie juga akan run disk defragement (penyusunan semula fail), scan spyware dan fix system configuration,,,,AVC juga ada additional tools (software tambahan) macam game booster, internet booster, start up manager dan banyak lagi,,,Additional tools nie akan di install bila kita click on it,,,dia tak auto install,,sebab tu saya kata AVC nie mesra pengguna,,,tak macam software2 lain yang auto install benda-benda additional nie,,kadang-kadang kita bukan guna sangat pun additional software nie..


black skin

white skin

So, dengan adanya AVC nie, korang sudah pun melaksanakan tanggungjawab sebagai pengguna pc ,,,AVC nie dah macam klinik untuk pc korang,,,tapi satu perkara nak di ingatkan,,AVC nie bukan anti-virus,,so jangan la korang uninstall pula anti-virus kat pc tu,,,minggu depan aku akan buat entri khas untuk anti-virus terbaik,,,,Jadi?? apa lagi??..download la,,,huhu,,(^^,)

download Advanced system care..disini,,,

p/s : thanks to my friend Firdaus Amon for introduce me AVC,,(^^,)

2 pendapat:

Ejoy said... Best Blogger Tips

ok spware ni klu x pun ccleaner pun ok gak....

azreeyah awg azli said... Best Blogger Tips

download la...
saya pun da lama pakai software ni...
dlm setahun lebih gak dlam laptop ni..
senang nak guna..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...