Best Blogger Tips

Top 5 football wonderkids idaman dunia!!!

Salam semua,,,cerita hari ini berbalik kepada sukan bola sepak,,,sebut tentang bola sepak nie, pernah tak ambil tahu  siapa bakal pelapis Messi, Cristiano Ronaldo atau Van Nistelrooy?,,,hari ni aku akan inform kat korang top 5 wonderkids pilihan aku,,,


1. Madin Mohammad

Madin Mohammad a.k.a Koroghli baru umur 9 tahun tapi skill die gila tip top. Rasanya lagi 10 tahun dapat lah kita tengok dia main secara professional. Apa?? Nak tengok sekarang??,,,Nah,,tengok la,,disini,,


Madin Mohammad

2. Rhain Davis
Rhain Davis nie kalo aku kira,,,umur dia dah 14 tahun,,,dia nie tinggal di British tapi sebenarnya anak kelahiran Australia,,dan kalau nak tahu, dia dah jadi hak milik Manchester United,,,,power sangat ke?...tengok la,,disini..

Rhain Davis

3. Kalani
Pemain kelahiran Brazil nie hebat betul,,baru umur 5 tahun badan dah shape,,,sekarang nie umur dah 9 tahun,,,shooting dia memang terbaik,,nak bukti?,,tengok disini,,,

Kalani

4. Sofiane
Budak nie pun boleh tahan juga hebat dia, umur baru 10 tahun,,kalu tak silap la,,,dia nie pun berasal dari Algeria,,,,orang gelar dia, New Messi,,,tengok la skill dia disini..

Sofiane..yang pegang trofi tu,,

5. Wan Kuzain Wan Kamal
Nie pemain muda paling special,,,sebab, dia Orang MALAYSIA !!!!,,,,Siap masuk tv3 lagi tu,,,sekarang nie berumur 13 tahun dan bermain di amerika,,,harap sangat dia dapat balik Malaysia dan wakili negara satu hari nanti,,,tengok aksi dia disini...

Wan Kuzain Wan Kamal 
nie je gambar yang ada,,sorry,,huhu

Jadi, ini lah top 5 yang aku pilih memang terbaik,,,cute diorang nie kan??,,,tak hairan lah kalau dah besar nanti bakal jadi kegilaan para wanita,,,Dia orang nie la bakal pelapis sukan bola sepak dunia tidak lama lagi,,,So, aku pun dah lambat nie,,kelas dah nak start,,,gerak dulu,,,(^^,)





2 pendapat:

cik_hani said... Best Blogger Tips

aik mesia..huhuhu bangga.. =))

lavender harum wangi said... Best Blogger Tips

wow~ yg last tu dia mmg dok sana ke? bagus2~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...