Best Blogger Tips

Tuah ayam nampak di kaki, tuah blogger ada pada follower !!!

Salam readers semua,,,pernah dengar tak peribahasa nie? 'Tuah ayam nampak di kaki, tuah blogger ada pada follower'...Hahaha. Rekaan semata-mata. Tapi hari nie memang hari bertuah aku. Usaha aku selama nie membuahkan hasil...

"Apehal nie Khai? Kau dapat awek ke?"

Hahaha. Dapat awek kejadahnya. Ada orang bagi gift kat aku hari nie. Diam-diam je bagi kat aku. Aku nak buat macam mana, memang tak boleh tolak, aku ambil je. 


"Hadiah apa Khai? Coklat? Jam?"

Tak ada lah. Lagi best daripada tu. Nak tahu apa? Balik je kelas tadi, aku buka laptop. PAAPP!!! Nuffnang bagi aku 9 Campaign sekaligus. Waaahhh !!!!! Seronok tahap giler....


"Pergghh, Khai! Aku nak juga campaignnnnn !!!!"

Huhuhu. Korang nak juga ke? senang jer, just selalu update blog korang dan selalu lah update blogger bio survey dekat Nuffnang tu. Kalau korang buat macam aku cakap nie. Kompem korang akan dapat. Ntah-ntah lagi banyak daripada aku. Semua ini rezeki daripada follower and viewer yang tak putus-putus bagi sokongan. Thanks you all and thanks Nuffnang !!!,,,(^^,)

p/s - bukan senang nak senang, bukan susah nak suah,,betul tak?,,(^^,)

4 pendapat:

OnlyZul said... Best Blogger Tips

wah..congrat...
ni aku nak tanye sikit..camne ko boleh up follower sampai 5oo++ nie? share sikit?hehehe

teenagerhousemaid said... Best Blogger Tips

arha~
tips yg baik..
ngehehe..
best dapat adiah!

budingyun said... Best Blogger Tips

aku pun baru start dapat hari ni..

Khai Rul said... Best Blogger Tips

Only Zul : hmm, rajin2 la update,,huhu

teenagerhousemaid : hasil follower gak,,,:D

budingyun : tahniah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...